Sidor

6 juni 2008

Soligt och varmt på flaggans dag

I morse fick man vakna till ännu en strålande dag. Vi åt frukost ute i solen och sen åkte vi och hämtade paket från H&M och Bokus. Ännu fler linnen och olika flipflops samt böcker både till mamma, Mikael och mig. Jag hade beställt A piece of cake av Leila. En jättefin bok med underbara bilder och inspiration för soliga och regniga bakdagar i sommar! Jag tycker det var roligt att gamla klassiker blandas med lite nyare idéer. Kokostoppar, kolakakor och nöttoppar blir man så härligt nostalgisk av! Dessutom är recepten fyllda av jordgubbar, vinbär i olika färger, blåbär, hallon och alla sommarens härligheter.



Nu har vi kommit på att vi behöver några fler böcker från Adlibris. :) Det var Mikaels idé den här gången och då måste jag ju få passa på att köpa fler när vi ändå beställer... :D Så det ska vi göra, sen väntar en dag i solstolen med läsning, korsord och jordgubbsaft! I eftermiddag cyklar vi kanske fram till stadsträdgården och lyssnar på livemusik och firar nationaldag.

Uppdaterat: Vi firar hemma i solen i stället. Det är för varmt för att cykla in till stan. ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Leilas bok dök upp i postlådan för ett tag sen. Jag gillar den. Har testat ett av bröden och muffinsen med polly i. Mums! :)

svartanova sa...

emm: Vad spännande! Ser också fram emot att pröva flera av recepten. Kul att det finns alla sorts bakrecept. :)