Sidor

30 juni 2008

Det kom ett paket...

Idag kom ett paket med mycket blandad läsning.


  • A thousand splendid suns - Behöver ingen närmare presentation, jag tog den på engelska för att jag generellt sett är för lat för att läsa annat än på svenska.
  • Broken English - En kollega på jobbet satt gapskrattande under de sista städdagarna före lovet och läste ur denna bok. Då var man lite smått stressad och ville få ordning på saker innan man gick på semester, så jag muttrade mest för mig själv och fortsatte röja i mina oändliga pappershögar. Full av felsägningar kan den säkert roa mig också. Nu när jag har tid.
  • Brev till samhället och Brev till utlandet av Eric Ericsson. Brev författade till myndigheter och företag med fantastiska idéer och underliga frågor - samt svar på dessa brev från konfunderade och undvikande företag. Jag förväntar mig en del nöje liksom från boken ovan. ;)
  • Träna en kvart om dagen med Paulo Roberto. I like him. Inga krusiduller. Eller olika dieter hit och dit. Ät gott och nyttigt men rör på dig. Inte konstigare än så. Köpte boken för att komplettera mina löprundor. Det är långt att cykla in till stan för att träna. På det här ska jag spara tid, tänker jag. Ska bara köpa ett hopprep. Vi kanske kan samlas på min gräsmatta och träna tillsammans? :) :)

3 kommentarer:

Maja sa...

Oo, spännande! Visst känns det som en uppförsbacke att läsa på engelska?? Jag håller på i
"Tusen strålande..." just nu, och jag älskar den!

Maja sa...

Glömde ju broken english; den verkar ju jättekul, men som sagt var det nog bara kollegan som var tillräckligt avslappnad för att till fullo uppskatta den de där allra sista skälvande dagarna av vårtermine!:O)

svartanova sa...

maja: uppförsbacke var ordet.:)

Och ja, ingen av oss andra hade tid att lägga upp fötterna på bordet och läsa. Inte då. :)