Sidor

11 juni 2008

Sommar-sms

Idag fick jag ett sms om årets sommarpratare. Inför varje sommar är jag alltid ambitiös och tror att jag ska lyssna på många, många. Varje dag. Förra sommaren beställde jag sms-påminnelse inför sommarpratarna. Tyvärr råkade jag alltid vara väldigt långt ifrån en radio när det var dags, så jag tror inte att det blev mer än en handfull tillfällen jag lyssnade till slut. I år gör jag dock ett nytt försök, fast inte med lika många. Nu har jag beställt sommarpratare för 14 kronor (= sju pratare).
Jag ska försöka ha lite bättre radionärvaro när det piper i fickluren i sommar!

Uppdaterat: Efter pekkas kommentar fick jag gå in och titta på namnen igen, samt presentationen. Och då hittade jag ju betydligt fler intressanta. Får nog titta igenom beställningen igen...

5 kommentarer:

Pekka S sa...

Vilka var dessa lucky seven?

Ina sa...

Du kan ju alltid lyssna på dem på webben - Under 30 dagar efter att programmen har sänts i radio går det att lyssna på dem igen via 30-dagarsarkivet.

svartanova sa...

pekka: Fredrik Lindström, Lars Winnerbäck, Kajsa Bergqvist, Tina Nordström, Robyn Karlsson, Mia Skäringer/Klara Zimmergren och ja...vem var det nu? :) Tappade bort...Oj då. Fast när jag läser presentationen och inte bara namnen hittar jag ju betydligt fler intressanta. Får lägga till några fler. :)

ina: Jo, jag vet. Men det är ju inte riktigt samma sak som live. ;)

emm sa...

Sån där påminnelse måste nog jag också fixa. Tänker varje år att jag ska lyssna men glömmer sen bort.

Var många bra i år! :)

svartanova sa...

emm: Precis som jag! :)