Sidor

16 september 2009

Omläsning

Vi har skördat vår första paprika. Riktigt god! Dessutom läser jag om Män som hatar kvinnor. Jag läser aldrig om. Men M har tröttnat på att vänta på att vi ska se filmen, och innan jag gör det vill jag verkligen läsa om. Jag glömmer så lätt vad jag har läst, och nu var det länge sen jag avnjöt Millenium-trilogin.

10 kommentarer:

Sofia-Sobeide sa...

Men ett så sött fat! :)

Vida sa...

Vilket underbart fat och att äta egna paprikor är verkligen vardagslyx. Jag har börjat läsa om böcker jag tycker om nu och inser att det ska jag fortsätta med för det ger så mycket.

Ha det gott!

Jo sa...

Jag läser ofta om... Jag vet inte varför, men vissa böcker blir jag glad av och de vet jag funkar. Eller nåt... :)
Fast Stieg har jag inte läst någon gång, så jag kanske borde göra det någon dag...

Tack för din kommentar hos mig! Jag gillar din blogg jättemycket, så du åker in på prenumerationslistan direkt! :)
När det gäller invirkningen, så lägger jag garnet fr föregående varv längs med luftmaskorna och virkar fast det mha stolparna på nästa varv.
Jag kan visa på bloggen någon dag om du fortfarande inte hängde med!
Mormorsrutor äger! :)

Jo sa...

Nu måste jag ju fråga.. Hur virkar du ihop dina rutor? Alla sätt ag har hört bildar en liten upphöjd kant och jag vill inte ha någon avig-sida.. Har du ett bra förslag? :)

Lisa sa...

Åh, vilket superfint fat du har där! Vad är det för något? Går det att få tag på någonstans?

smultron sa...

Jag läser inte heller om så ofta. Det finns ju så många böcker som väntar. Milleniumtriologin är jag helt säker på att jag aldrig kommer läsa igen. Ingen favorit, med andra ord. Men jag kommer förmodligen att se filmerna småningom!

Sunna sa...

Jag läser ofta om mina böcker och det lustigaste är att jag varje gång hittar något nytt in boken, ang din stickning. där du verkar vara nu ska du nog inte maska av utan ta av tråden och dra den genom resterande maskor och dra åt Kram kram

Ninni sa...

Har inte själv läst boken och inte sett filmen än heller. Men många som sett filmen har stört sig på att ganska mycket är olikt boken men det är väl så det blir kanske? Hoppas du gillar filmen iallafall. Idag har jag stickat lite :) Kul när man har någon att sticka till.

Sofie sa...

Underbart sött fat =) Ett likadant fick följa med mig hem för några veckor sen. Gick inte att gå förbi :D

Catarina sa...

Jag vill oxå ha Lagerhaus i min stad!!! Nu!!! Fusk... ;-)