Sidor

10 augusti 2009

Today's gifts

Några nya tidningar fick följa med hem. De är underbara! Jag hade bestämt mig för att inte köpa 101 nya idéer, jag har så många projekt i huvudet som jag inte hinner med ändå. Men. Min vän M gjorde mig så nyfiken så jag bara måste. Country living har jag aldrig köpt förut, men engelska OCH inredningstidning i ett känns bara som lyx!

Nu börjar det ploppa upp olika små tomater. :)


Tack vare min vinst från Deckarhuset, så fick jag anledning att beställa från Adlibris. Lite mer än presentkortet kostade det, men då fick jag både två kriminalare; den hypade Hypnotisören, och en del i Mallory-serien, samt fortsättningen på Livets aviga och räta, Knit two! Mer inspiration till mina symötesplaner. :) Jippi!

5 kommentarer:

Maja sa...

OOOO! Uppföljaren till Livets aviga och räta vill jag ha! Har inte bestämt mig för om jag ska hänga med i hypen eller ej...;o) Country Living har jag läst mycket gott om på alla vita bloggar jag följer! Vilken ljuvlig kväll du har framför dig. ;o)

Fröken Johanna sa...

Åh, det ska bli spännande att höra vad du tycker om "Hypnotisören". Jag är lite nyfiken på den, men det fanns 14 reservationer på bibblan så det blir nog till att köpa den om jag ska läsa den inom rimlig tid!

Sunna sa...

101 ideer har jag aldrig testat däreomot har jag letat som en tok efter livets aviga och räta, men nu när del 2 finns också får det nog bli adlibris, tycker de är bra, snabbt och trevligt

Lilla My sa...

mmmm vilka fina tomater du har=)de ser jätte goda ut, sånna ska jag också ha när jag skaffat hus =) kram

Sofie sa...

Du får berätta om knit two. Är supersugen på den. Har dock fått tag på en annan bok av henne som heter Comfort food. Inte samma personer i utan helt annan.