Sidor

9 augusti 2009

Rensat och pysslat

Eftersom att jag har en tendens att hitta på en massa projekt under semestern, och gärna vill ha alla liggandes framme, (så att jag inte ska glömma av dem), och eftersom det tar lååång tid innan de blir färdiga, så ligger det nära till hands att anta att det vid det här laget är rätt stökigt hemma hos oss. Japp. Och eftersom semestern i stort sett är slut i morgon, så insåg jag idag att det är bäst att rensa i röran. Annars följer den röran med till jobbet vilket inte blir bra... ;)


Så jag började med att rensa och sortera pärlor och plastögon som jag tidigare spillt ut i klädkammaren. Samtidigt fick jag ju plocka i mina gör-egna-örhängen-grejor (de ligger i samma skokartong), och inspirerad av den paljettpyssliga boken, inlägget hos en bok om dagen och med hjälp av de underbart härliga pärlorna jag fick i senaste pocketbytet, så pillrade jag ihop ett par örhängen.

3 kommentarer:

Karin sa...

PYSSELDROTTNING!!!

En bok om dagen sa...

Pyssligt värre!

Använder du enbart rent silver i örhängen eller är du en sådan som kan ha vad som helst? (Jag har inga hål i öronen och är rätt nyfiken på vad folk egentligen kan ha i öronen!) ;-)

Catarina sa...

Sååå snygga örhängen!!! Vill ha!!! Får du nog göra likadana åt mig eller nåt som passar min nya klänning till lördag!!! (se bloggen)
Snälla!!!

Pärlorna med bokstäver var söta. Köpt var?