Sidor

2 augusti 2009

Virkprojekt i kassar

Förut hade jag alla garner utspridda i soffan. Jag ville inte blanda ihop dem, av rädsla för att glömma av hur jag hade planerat mina olika projekt. Inspirerad av Fru Inez blogg, har jag nu i stället hängt upp dem i olika påsar. Praktiskt när man ska ta med virkning bort. Dessutom ser det inte alls lika rörigt ut. Och så får M plats i soffan för att spela gitarr. Verkligen en win-win situation.

(Saknas på bilden gör förstås det stora filtprojektet, den kassen står parkerad intill soffan)

4 kommentarer:

Fyra årstider ღ My Lovely Four Seasons sa...

Har aldrig virkat..men det låter rofyllt.
Kram Lotta

Ninni sa...

Hahah låter som här hemma. När man väl sätter igång med något så sprider man ut sig i hela soffan. Jag har köpt en svart stor korg väska som jag har allt i och bär runt här i lägenheten. Har börjat på en ny filt nu också. Ska försöka visa bilder någon dag. Du får virka på och se hur många rutor du orkar eller vill göra. En bebisfilt går ganska snabbt. Ibland kan jag känna att det vore bra med ett större projekt så jag inte stressar och vill bli klar direkt. Men den filten jag gör nu blir en bebisfilt. Känns skönt att jag kommit igång lite nu igen :) och semester på det också. Härligt.

Linda sa...

Smart lösning. Tycker nätkassar i allmänhet är rätt fula, men sådär ser de ju rätt roliga ut. Fulla av färgglatt garn som inspirerar!

Louise sa...

Snyggt med garnet i de där nätkassarna. Den idén ska jag sno när jag fått en bra vägg med krokar.