Sidor

16 augusti 2009

Jag är kär i min personliga hjälpreda ♥

I år gjorde jag som många andra och beställde en almanacka från personligalmanacka, och det ångrar jag INTE! Jag är helt förtjust! Från början trodde jag att det mest var utsidan man kunde påverka, men man kan ju välja bland hur många fiffiga saker som helst att ha inuti! Extra bra med en lärardel, förstås. ;)

Dessutom är det smidigt att fylla i alla födelsedagar, och spara på ett konto, så att man slipper sitta med det varje år. Me like!!! Bland finesserna inuti valde jag veckans att göra, samt veckans träning, ihop med arbetstid varje dag. Det är mest för att jag tenderar att arbeta så att fritiden krymper lite för mycket. Vi får väl se hur mycket statistik jag orkar med...;) Annars är det ett så litet och behändigt format, så den är ingen planeringsbok för jobbet, utan min hjälp att lagra personliga snurrigheter... :)
Dessutom är den i FÄRG! (alla nationalflaggor, adventsljusstakar, julgranar, semlor, Halloweenpumpor och våfflor) KUL :)

8 kommentarer:

Catarina sa...

Såå snygg och bra!!! *vill oxå ha*

Maja sa...

Fick ju ett kraftigt habegär efter att ha lagt ögonen på den. Måste nog klicka hem den. Tur att vi jobbar på olika våningar för jag ÄLSKAR ju också rosa!;o)

Fröken Nina sa...

Jag har sagt i flera ååååår att jag ska göra en men sen tyckt att den var för liten. Men nu har jag bestämt mig, 2010 kommer bli mitt personliga-almanacka-år! =O)

Sofie sa...

Me likey! "Synd" att vi alltid får en från jobbet.

Veronica Tingvall sa...

jag vill också ha... den ser supermysig ut.
Kram/Veronica

Sommarfröken sa...

Tack för trevlig kommentar! Visst låter det sunt med TVTT!! Men idag kom kassen fullproppad med hem i alla fall! IMORGON ska den inte få följa med hem...
Vilken fin almanacka! Spännande att se hur man kan göra sin egen! Kanske blir det en sån nästa gång! Ha det bra!/Sommarfröken

Sunna sa...

Det verkade vara en helvettig almanacka, men hur kommer du ihåg allt som man vill ha med? Det skulle ta lång tid för mig att sätta ihop den ultimata. jätteläckra skolstartgrejer, visst är det en speciell känsla, jag minns när man fick gå med mamma och välja bänkpapper

anna sa...

vilken bra, var har du köpt den? eller beställt?