Sidor

18 juni 2009

Mitt fantastiska sommarpaket!

Jag har redan fått mitt lyxiga sommarpaket! Jag är SÅ otroligt glad, för det var verkligen ett lyxigt paket. Det är precis som om jag hade valt mina favoritsaker själv, min vän har verkligen varit uppmärksam på vad jag tycker om!

Inuti det gröna Large-kuvertet fanns Nattvakt, som jag har spanat på länge i pocketställen. Dessutom rosa och turkos virkgarn (verkligen favoritfärger), ljuvlig schweizernöt, charmiga pärlor, mitt livs första Glassogram (tack för att du upplyste mig om att det fanns) och sist men nästan det roligaste - supercoola prickiga muffinsformar!

Jag kan inte tacka dig nog, hoppas att du också blir lika nöjd med ditt paket och får en riktigt lyxig sommar - du har förgyllt min!

3 kommentarer:

Sunna sa...

vilka underbara muffinsformar, vilket paket du fått

Fröken Nina sa...

Åh! Hoppas att din hemliga bokvän läser kommentarerna och kan svara på var man kan köpa sådana muffinsformar! Jag har bara hittat rosa, på Åhléns. Köpte dem iofs, men vill ha fleeeeer!

Marie sa...

Hej, det är jag som skickat paketet. Kul att du tyckte om det. Jag blev skälaglad när jag hittade muffinsformarna och tänkte genast: "de där ska hon ha". De är för övrigt köpta på Stockhome" på Kungsgatan här i Stockholm