Sidor

18 juni 2009

Nya böcker

Från olika håll har min bokhylla fyllts på ytterligare. Egentligen borde jag försöka läsa färdigt alla som jag har först, men en del är presenter och en del kunde jag bara inte låta bli:

Jag är verkligen ingen trogen läsare av chic-lit, men min kollega hade omsorgsfullt valt ut boken efter mina inköpsintressen och min favoritfärg, så den här ska jag definitivt ge en chans!

Vindens skugga har jag blivit tipsad om från flera håll...

Månadens bok hade ett dubbelerbjudande, både Höstoffer av Mons Kallentoft (nummer tre i serien) och Den dubbla tystnaden av Marie Jungstedt (nummer sju i serien). Jag ska strax ta itu med Kallentofts andra bok, Sommardöden, och tänkte fortsätta med den här till hösten. I Marie Jungstedts serie har jag ännu bara läst till nummer två, men jag misstänker att jag så småningom kommer vilja läsa även den här.

2 kommentarer:

Fröken Nina sa...

Det ska bli spännande att höra vad du tycker om Vindens skugga! =O)

Ninni sa...

Sophie Kinsellas böcker gillar ju jag. De är lättlästa. Läste klart de sista 3 nu från henne när jag var iväg. Nu ska man bara försöka landa här hemma och komma igång med allt igen :) Hoppas du haft det bra och njuter av ledigheten. Kram