Sidor

18 januari 2009

Månadens bok

Så har jag än en gång låtit mig övertygas och gått med i Månadens bok. Det var länge sedan jag var med nu, fast den här gången känner jag mig inte lika lurad. Visst blir böckerna något dyrare att köpa på det här sättet, men jag gillar till och med bara tanken på att få hem den lilla tidningen med bokframsidor att sukta efter. Tre böcker under ett år är ju heller inga problem att handla. Så därför gav jag efter utan större tveksamhet.

Från förra "deltagandet" har jag till och med två böcker stående i hyllan, som jag fortfarande inte har läst. Det var månadsböcker som jag glömde att avbeställa, och först nu, när jag har lite bättre koll på författare och titlar, så intresserar de mig. Den ena är Zadie Smiths Om skönhet, och den andra Anita Shevre, När de sågs sista gången.

I välkomsterbjudandet ingick två valfria böcker (valde en bok av Fossum och en bok om digitalfoto) Dessutom skålar från Rörstrands underbara serie Swedish Grace.

4 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Vad fint detblev på bloggen.-) Jag gillar verkligen tre kolumner.

Jag gillar verkligen bokklubbar fast ibland blir jag lite trött på mig själv när jag glömmer att avbeställa böcker jag inte vill ha.

Hoppas du får en fin söndag
Kram/Veronica

En bok om dagen sa...

Åh! Bara de där skålarna skulle kunna locka in mig...

svartanova sa...

en bok om dagen: jag kalkylerade snabbt att bara skålarna var värt det - böckerna blir bonus:)

Maja sa...

Zadie Smith är svinbra! Jag kan rekommendera både Vita tänder och Autografjägaren, som står lästa här i hyllan. Du får GÄRNA låna!