Sidor

2 februari 2009

Undersökning

Nu är det knapert med inlägg här. Hoppas på att jag snart ska få tid att läsa mer (med sportlov som nalkas, och inspiration när jag nyss läste att en av de ledande bokbloggerskorna hade läst 20(!) böcker i januari, vilket jag var ljusår ifrån).

Jag hoppas också på en lässkjuts inom kort, och under tiden växer högen med böcker som jag hoppas kunna läsa riktigt snart. Under tiden tänkte jag försöka mig på att göra en undersökning och slippa stå så länge vid bokhyllan och välja när det väl är dags. (Är dessutom väldigt nyfiken på att testa undersökningsgadgeten). Så lägg gärna en röst i spalten till höger! (Oj, vad parenteser det blev...)

6 kommentarer:

Lyran sa...

Jag har bara läst "Damernas detektivbyrå" och tycker att den är charmig. Mr Pip ligger i min läshög också.

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Hm, 20 böcker på en månad. Det undrar jagom det är att eftersträva... Åtminstone skulle inte jag riktigt kunna njuta av mina läsupplevelser om jag hade et så intensivt bokintag.

Veronica Tingvall sa...

Jag röstade på livets aviga och räta, den var så fin tyckte jag. Damernas detektivbyrå gillade jag inte alls. gillar du dom?
Kram/Veronica

Helén sa...

Tack för i helgen! och glöm inte att hälsa och tacka M för hans underbart goda middag. Skoj att man kan rösta på nästa bok du ska läsa. Jag röstade på "Tärningsspelaren", hoppas att fler gör det. Den verkar spännande och annorlunda.

Maja sa...

Jag röstade på Damernas detektivbyrå!!

Sara sa...

Oj 20 böcker i januari. Det blir ju turboläsning a'la en bok om dan. Typ. Hoppas du får lite mer tid till läsning snart, man borde kanske ha läslov istället för sportlov?

(jag är för övrigt en stark anhängare av parentes-användning :) )