Sidor

16 februari 2009

Just det - bokrean...

Det måste vara första gången som jag inte är lika förväntansfull inför rean, kataloger och förhandsbeställningar. Förmodligen därför att jag i mångt och mycket föredrar pocket. Pocket är dessutom otroligt billigt, även när månaden inte är februari. Det finns många skönlitterära böcker i årets rea som jag vill läsa, men jag låter bli att köpa och väntar på pocket eller kanske till och med lånar från biblioteket.

Men jag vill ändå inte missa mysiga, bokrean, där man kan gå i en verklig affär och bläddra, spana och mingla bland boktravar. Nä, bokrea är ju ändå bokrea. Och många fynd kan man göra. Så i år kikar jag efter annorlunda titlar, kokböcker, barnböcker, uppslagsverk och speciella författare som jag trots allt vill ha underbart, härligt inbundna. Hur tänker ni?

7 kommentarer:

Skaparstigen sa...

Bokreatiden är enda gången på året som jag saknar reklamen i brevlådan. Brukar ju va så mysigt att sitta och kolla ut vad man ska köpa. men i år ska jag ta det lite lungt med inköpen.

Anonym sa...

Jag har fått en massa mejl från Adlibris och Bokus men väljer nog ändå att botanisera i kataloger och smyga runt i affärerna på lunch (jobbar sådana tider att det är omöjligt för mig att vara uppe på natten till öppning, tyvärr!). Det är en särskild känsla att gå runt och plocka på sig en massa böcker och ändå inte vara ruinerad när man går därifrån!

enAnnan sa...

Jag är inte heller taggad inför årets bokrea, har kikat en del - men det är inte så mycket som lockar helt enkelt. Fast givetvis kommer det att bli en beställning (eller två) och även en del traskande i bokaffärer - jag känner ju mig själv. :)

Jag har anmält mig till Pocket&Trix nu, det blev det för mig. :)

Frida sa...

En fråga som inte har något alls att göra med bokrean; är det du som gjort de fantastiskt söta uggle-bokmärkena? De skulle passa utmärkt i min bokhylla!

emm sa...

Känner som Du. Bokrean är inte alls vad den varit och jag föredrar också pocket.

Veronica Tingvall sa...

Förstår det där med att ha mycket på gång... Jag vill börja på nya projekt hela tiden.
Kram/Veronica

Maja sa...

Jag älskar bokrean men köper mest barnböcker och kokböcker. Jag är som du som du vet, gillar pocket bäst och det är främst för att de är SÅ SNYGGA jämfört med de inbundna! Sen gillar jag att alla böcker är lika stora, hehe!