Sidor

28 december 2009

Lyrans tematrio: Nyårslöften

Jag brukar inte delta i Lyrans tematrio, men när året snart är slut börjar jag oundvikligen summera och fundera på om det är något jag vill förändra inför nästa år.
Men i stället för att lova något listar jag mina intentioner och/eller förhoppningar för 2010:

1. Sluta vara så lat i min läsning och läsa fler böcker på engelska.

2. Minska antalet olästa skönlitterära böcker i min bokhylla. (I skrivandets stund är det 91 om jag räknar de böcker som jag tänker eller någon gång har tänkt läsa.)

3. Läsa mer. Inte nödvändigtvis för att jag ska hinna fler böcker, men visst vore det fint det också. Nä, jag menar mer att oftare ta mig tid till läsning. Lite av tiden ska jag hämta från surfandet, det är jag övertygad om.

5 kommentarer:

Maja sa...

Plättlätt att hålla de löftena! ;o)
Böcker finns det alltid plats för. Men du har ju många strängar på din lyra till skillnad från mig så jag förstår att du har annat att göra också, din virkning och annat pyssel!;o) Kram!

Ellinor sa...

Jisses vad du har hunnit blogga!! Jag får skylla på mitt jobb, inga ledigheter här inte =( Jag har beställt en personlig almanacka tack vare dig, såå spännande. Jag vill också läsa mer men är verkligen dålig på det. Dock läste jag nattfåk igår, passade utmärkt i vintervädret. Fortsätt att njuta och ha det mysigt. Kram Ellinor

promenader på landet sa...

Låter bra med rimliga nyårslöften, själv ska jag bli bättre på att passa tider! Det har jag alltid gjort förr, men nu har jag börjat slarva och vara tidsoptimist! Kram Maria

Lyran sa...

Läsa mer borde jag haft med också :-)

Sara sa...

Bra med bok-nyårslöften; några av de få löften som faktiskt känns värda att försöka hålla! :)