Sidor

17 december 2009

Arne Dahl update

Fick ett meddelande från Arne Dahl-gruppen på facebook om att hemsidan var uppdaterad. Där kan man nu läsa om filmatiseringen av böckerna om A-gruppen, hans nya roman Intimus, (som inte hör till serien om A-gruppen) och kommer i januari (redan förhandsbokad), hans ljudbok Ghost House 2.0 och mycket mer. Apropå filmatiseringen har jag fått en anledning att INTE dra ut på läsningen och försöka spara böckerna längre. Jag måste ha läst ut de resterande sex böckerna innan teve-filmerna kommer i SVT 2011. Dessutom ska rollbesättningen vara färdig före jul. Den vill jag INTE heller höra något om innan jag har läst ut alla böcker och skapat färdigt min egen bild av karaktärerna.
Först väntar Hejdlöst bra läsning.

6 kommentarer:

Maja sa...

Måste ta tag i Arne nu!:o)

a-lo sa...

Oh, fantastiskt kul nyhet med Tv-serien. Men snälla, snälla säg inte att det är tysk samproduktion för då döööör jag :-)

Paperback Lover sa...

En mycket bra anledning till att läsa ut serien innan karaktärerna för filmatiseringen presenteras.

Petra sa...

Hoppas verkligen som a-lo att det inte blir en tysk samproduktion. Själv väntar jag på spänning vilka som kommer att får rollerna.

enAnnan sa...

Vad kul att de ska bli film! Jag hoppas verkligen att det blir bra bara, så man inte behöver bli besviken.
Ny bok oxå minsann.

Kramar

Sofia sa...

Men det låter ju som en ganska härlig stress! Själv läser jag en bok som förstör min nattsömn, kan inte lägga den ifrån mig: Rismodern av Rani Manicka. Tips.