Sidor

12 december 2009

Inför julledigheten...

...har jag börjat bygga på en bokhög med läsning som jag hoppas hinna njuta av. Nu är längtan efter att ha mycket tid för läsning riktigt stark. Vad önskar ni läsa över jul och nyår?

11 kommentarer:

Sofie sa...

Vindens skugga var mysig =)

Ellinor sa...

Åh, jag önskar att jag inte redan hade läst vindens skugga för då hade jag haft den kvar....Jag får nog bli färdig med hypnotisören och dödgrävarens dotter, men det verkar mörkt, en annan har ju ingen ledighet tyvärr. Njut av dina böcker och ha en fin lucia.

a-lo sa...

Min önskan är mest att hinna läsa nåt överhuvudtaget! Vad vet jag inte riktigt än.

Innan jag såg kommentarerna här tänkte jag spontant också att vad härligt att du har Vindens skugga kvar att läsa. Kan bara hålla med föregående talare.

Boktoka sa...

Jag tänker mig Ajvides Människohamn till julen. Ja allra senast för min kompis läser den nu och vi sa att vi skulle läsa den samtidigt. Kanske ska jag ta mig an Zafons senaste också under juldagarna.

Jag är avis på att du har Twilight kvar. Den kvartetten hade jag gärna avnjutit under julhelgen annars.

Petra sa...

Vindens skugga var helt suverän. Jag har ett gång böcker som också ligger på att bli lästa. Läser alltid och blir som ett barn i en godisbutik när jag är i en bokhandel. Kram

Helena sa...

Jag kommer att plöja ett par deckare under ledigheten. När jag kollar upp vad det var jag läste förra julen så var det just deckare då också. Det verkar vara en genre som passar mig den här tiden på året.

Anonym sa...

Vad glad jag är att du lämnade en kommentar hos mig så jag hittade hit till dig! Vi verkar absolut ha samma bokintresse. Nu är du en favorit :-).

Marie sa...

Håller med om att man längtar efter att läsa mycket. Min första bok blir nog Roslund & Hellström 3 sekunder (som jag skulle ha läst redan i somras). Instämmer med övriga om Vindens skugga. Ha en bra (sista?) arbetsvecka.

Sunna sa...

Jag önskar mig något som både fångar och roar mig, har du ett bra förslag? för nu har jag flyttat in på jobbet och kommer i stort sett vara här till julaftonskväll kl. 20.00. sen behöver jag verkligen slappna av med en bra bok. må gott

Ingentingela sa...

Håller med flera andra, Vindens skugga är en goding, sedan är det svårt att inte fastna bland vampyrerna. Min hög har utökats med lite nytt, visar nån dag. Håll ut nu, snart är det lov! Kram

Boktokig sa...

Har inte gjort någon jul-lista än, har inte hunnit! Men jag tror det blir en deckare i alla fall. Ligger månne Den vidunderliga kärleken av Carl-Johan Vallgren på din jullista, eller får den vänta? Den stod länge i min hylla och väntade på att jag skulle ta mig an den kan jag säga!!! Ibland blir det så tycker jag att man väntar på att man ska vara på rätt humör för att läsa en speciell bok. Vad har du fler för böcker på din jullista?