Sidor

1 oktober 2009

Utmärkelse och Utmaning


Jag har fått en utmärkelse/utmaning, av både Louise och sunna; "Berätta tio saker om dig själv". Tack båda två! Men så undrar jag, finns det ens något av intresse att berätta om mig..? Jag har försökt komma på några saker till en lista, oavsett nyhetsvärdet. ;)

1. Jag kan sällan låta bli att säga vad jag tycker om något. Och jag tycker ofta. Om något.
2. Jag lagar i stort sett aldrig mat, utan blir alltid serverad. Därför har jag nästan glömt hur man gör de få gångerna jag verkligen måste.
3. Jag går alltid in mer än helhjärtat i saker som jag känner för, men engagemanget svalnar ofta ganska snart. Jag är nog en projekt-periodare.
4. Många många många saker gör mig nostalgisk. Och jag älskar att drömma mig tillbaka!
5. Jag är beroende av listor. Således också av post-it.
6. Jag gillar att ha fint i trädgården, men nu har jag ledsnat för i år och vill helst bara slänga alla uteväxter och ställa krukorna på hög.
7. Jag håller på att starta The city-travelling companionship med M. Vi ska ha en klubb där vi besöker storstäder. Hoppas det inte bara stannar vid en fantasiklubb.
8. Jag skulle behöva sluta handla så mycket alla saker som jag bara måååste ha. Till exempel tidningsprenumerationer, handarbetssaker, böcker, kläder, porslin och burkar.
9. Jag gillar att fota men är inte vidare värst bra. Ändå önskar jag mig verkligen en systemkamera.
10. Jag sitter alldeles för mycket framför datorn, men tack vare det har jag hittat många bloggvänner som jag i hemlighet önskar att jag någon gång får träffa i verkligheten.

Japp. Tio saker i alla fall. Har jag missat något?

3 kommentarer:

Louise sa...

Jag är också väldigt nostalgisk. Älskar att titta på kort och prylar och prata om saker från förr.

Marie sa...

Punkt 7 kan jag verkligen rekommendera. Jag och min vinklubb (vi är 5 st) åker varje år en långhelg till en storstad, snart Rom. Varje gång vi ses lägger vi lite pengar i en pott och det brukar räcka till hotellet.
Punkt 8 skulle jag aldrig ge upp (inte förrän det blev absolut nödvändigt i alla fall...)
Kram och trevlig helg

IA Nyckelpiga sa...

Jag tycker likadant som i nr 10. Det är lite som när man var liten och hade brevvänner, eller hur?