Sidor

2 oktober 2009

Helgpyssel
Jag skickade efter ett virkpaket från Frosta design, jag var så nyfiken på hur det är att virka i något annat än garn. Beskrivning, nystan, och virknål i ett paket. Inte för att jag behöver fler virknålar nu, men jag tycker att allt-i-ett-paket är en jättecharmig idé. Speciellt som present! Den här gången (liksom så många gånger förr) var presenten till mig. ;)

Jag hoppas få till en fin korg att ställa mina pennor i. Jag hoppas också att alla goda hälsoeffekter verkligen stämmer. Det känns så. :)

5 kommentarer:

Lobben sa...

Vad härligt med att ge presenter till sig själv.
Det ser mysigt ut att virka i.

Sofia-Sobeide sa...

Så fin present! :) Tror verkligen hälsoeffekterna stämmer, speciellt det där med minskad ångest och frustration. Det är väl därför jag virkar, för att minska min frustration med mina studier.

Kram

Jo sa...

Fin present! Jag har själv funderat på de där Frosta-kiten, men inte kommit mig för att beställa. Hoppas att den blir lika fin som den verkar!
Och det där med hälsan... Virkning och annat liknande pyssel är ju världens bästa terapi, på alla sätt! :D
Virk-kit är förresten jätteroliga, synd bara att det inte finns så mycket här ännu, utomlands är det ju mycket vanligare!

Sunna sa...

Bra ide med allt i ett, tycker jag, gjorde fynd på tradera med både garn och mönster, läste ditt inlägg om att du aldrig bakat bullar, du måste pröva, det är sån ro för själen och doften som blir i köket är underbar, tyvärr sätter sig bullarna som en bulle på magen bara men det är en annan historia

promenader på landet sa...

Vad duktig du är!! jag tror också virkning är bra för hälsan och stress! Kram från Maria