Sidor

11 oktober 2009

Den som spar han har :)

Min syster har tagit med en låda av mammas gamla handarbetstidningar till mig. De har faktiskt stått i lådan sedan i somras, men först nu har jag börjat inventera. Vilken lycka! Tidningarna är främst från 80-talet, och vilken underbar guldgruva de är! De har både lexikon-del och är fyllda av massor av inspiration! Jag har bestämt mig för låta helgerna bli min inspirationsdag, då jag letar efter godbitar att få inspiration från. Dessutom hoppas jag lära mig mycket nytt! Kanske hittar jag saker som får mig att våga använda min symaskin...

Det virkade pysslet i tidningarna får absolut inte störst utrymme, men där bär jag redan på mycket inspiration så det gör inget. ;) Däremot finns det massor av annat pyssel, som trolldeg, sömnad, att klä askar och mycket annat. Även om jag inte kommer att pröva allt blir jag GLAAAD av att bara se. Jippi! :)

3 kommentarer:

Vida sa...

Åh, det är så roligt att kolla i. Min mamma har sparat klipp från 70-talet och en del saker är faktiskt riktigt fina eller åtminstone blir man glad av dem. Vilken skatt.

Liv

enAnnan sa...

Åh 80-talet :) jag kan ju tänka mig hur en del av sakerna ser ut. Häääärligt.

Kram

Jo sa...

:) Jag har också en massa gamla handarbetstidningar, främst från 80-talet. Jag har tur som har rara arbetskamrater som alltid tänker på mig när de ska göra sig av med sysaker :) Nu ska jag bara försöka komplettera samlingen med mammas 70-talstidningar! :)