Sidor

11 oktober 2009

Framtidsfunderingar

Under min ett-och ett-halvåriga bloggarliv har det hunnit hända mycket. Bloggen har växlat innehåll i takt med min lust och inspiration, gamla läsare har kommit och gått, bytits ut mot nya, och vissa hänger trots allt troget med. Fortfarande. Jag har märkt att många bloggare delar upp sina bloggar i flera, med mer riktat innehåll. Jag kan inte låta bli att fundera på om jag kanske ska ändra lite, jag också. En stund på jorden är från början registrerad som en personlig bokblogg, men jag är inte säker på att det är så den ser ut idag. Kanske ska den få fortsätta vara min bokdagbok, medan allt pyssel, bak och inredning ska flyttas till ett nytt ställe? Eller ska jag fortsätta blanda? Jag är lite sugen på att utveckla bloggen på något sätt,men det tål att tänkas på. Bloggen är först och främst ett redskap för mig att kommunicera med andra för att få inspiration, uppmuntran och kontakt, men också roligt dagboksskrivande för mig, så klart. Skulle däremot ingen läsa skulle jag nog inte fortsätta. Så jag vore tacksam för hjälp. Vad tycker ni? Rösta oerhört gärna till vänster. Tack! ♥

17 kommentarer:

enAnnan sa...

Jag har röstat! Själv har jag ju en matblogg och en bokblogg, hade ju oxå en personlig blogg ett antal år - men den blev det bara tjafs med, att vara öppen och tycka till stör väldigt många...

Jag gillar blandningen i din blogg, men började läsa just för böckerna först och främst, egentligen är jag alls ingen pysselmänniska själv, men skulle helt klart läsa båda om du valde att dela upp. Men för mig passar blandningen du har nu utmärkt. :)

Kram Anna

Lisa sa...

Jag tycker om din blogg för att den är just det den är! Du har dessutom bidragit till mitt nyvunna virkningsintresse, så för mig är det enbart positivt med en mer blandad blogg. Det finns så många renodlade bloggar att det blir roligt med någon som, så att säga, blandar och ger.

Sen ska du givetvis ha fler bloggar om du känner att du vill ha lite uppdelning för egen del. Även om man skriver för både sig själv och sina läsare så måste man ju trivas själv i första hand för att det ska bli bra :-)

IA Nyckelpiga sa...

Jag gillar din blogg som den är. Báde pyssel/virkning och literatur ár ju mina intressen. men framför allt tycker jag om den för den är sá "färgglad".
Du inspirerar mej en hel del, ska du veta.

Rita sa...

Jag har röstat, gillar din blogg som den är =) Tycker det är bra med lite blandat. För min egen del håller jag på med olika slags pyssel, men din sida ger inspiration till så mycket mer. :)
Kram Rita

Marie sa...

Lustigt att vi tänker samma tankar, jag har delat upp min just idag, men inte kommit något vart med bokbloggen. Jag tycker din blandning är bra. Mitt problem är ju att jag bara skriver stickning just nu och då känns det rätt att dela upp den. Nu ska jag lägga till dig i min blogglista, som inte ska heta stickbloggar längre. Kram :-)

Louise sa...

Svårt det där. Jag har själv funderat på samma sak om min blogg. Den startades lite odefinierbart som en blogg om mina katter men ganska snart tog mina handarbeten över. Fast ibland kan jag inte låta bli att visa foton på Polly och Oliver. Kanske borde jag göra en liknande röstning själv.

Hursomhelst, jag tycker mest om att läsa om dina pyssel och handarbeten men det är kul med boktips också. Fortsätt som du tycker är bäst.

Sara sa...

Jag förstår dina tankar och funderingar precis! Och visst finns det för- och nackdelar med båda sätten (en vs två bloggar alltså). Ska iallafall rösta ;) Oavsett hur du gör så fortsätter jag följa dig! :) Kram.

Jo sa...

Jag tror att det kan vara taktiskt att byta till olika bloggar. Om man vill ha fler läsare, kan det kanske vara bättre att vara nischad. Jag tycker dock själv att din blogg är en trevlig blandning och skulle gärna se att den var kvar så. :) Men självklart hänger jag med om det blir två också!

Ninni sa...

Jag tycker du ska fortsätta som du har idag :) Det är det som format din blogg och jag tycker det är kul att läsa om vilka böcker du läser. Även om jag inte alls läser samma. (ja jag vet, jag gillar lättlästa och chiclit böcker hihi) Jag har också testat på att ha 3 olika bloggar och det känns som man tillslut bara uppdaterade för att det inte skulle gå flera veckor emellan. Men jag förstår att du känner så om du kanske började med bokblogg och bloggar mycket om din virkning. Men de som börjat läsa din bokblogg verkar inte ha något emot din virkning :) Hoppas du kommer fram till ett bra beslut. Jag kommer läsa båda om du väljer att dela upp dem. Jag har ikväll börjat virka på en ny filt. Ännu en i högen men denna ska jag få klar är tanken :) Hoppas du haft en bra helg. Kram kram

Fröken Elsa sa...

Jag tycker att din blandade blogg är trevlig. Jag tycker om att titta in till dig :)

Jag fortsätter naturligtvis att följa dig hur du än gör.

Hoppas att du får en trevlig och bra vecka!

Kram M

Nu ska jag rösta också... :)

Sunna sa...

Jag har också röstat och jag gillar mångfalden i din blogg, finns så många "renrasiga" och jag tror det blir knepigt att roa varje dag i dom

Sofia-Sobeide sa...

Jag tycker det är bättre med en aktiv blogg än två som kanske är mindre aktiva. Jag är själv mest intresserad av pysseldelen av din blogg men läser även bokinlägg du skriver. Jag skulle nog mest läsa din pysselblogg ifall du delade upp den. Jag tycker det är intressantare med en salig blandning :) fast jag kanske inte har så mycket att kommentera på bokinläggen för jag läser så lite (pga av tidsbrist).

Det blir nog bra hur du än beslutar dig för att göra :)

Kram

Angel.Pearls sa...

Första gången jag hittar hit..Tycker du har en härlig blandning o en skön kreativitet.Ugglan är bara för söt! Jag har liknande historia som du: startade en blogg främst för att visa mina smycken. Sen svällde det ut till blomster, recept, foton på både det ena o andra..så roligt!Därför bestämde jag att ha en blogg strikt,bara med smycken som inriktning -och en med allt mellan himmel o jord. Det tar lite tid förståss, men känns bra att strukturera upp..Du måste känna hur du själv vill, eller varför inte testa en blogg till..Ha en fin dag//Eva

Lady Thirty sa...

nu har jag röstat :D

Ellinor sa...

Jag tycker att det är spännande att man inte riktigt vet vad det handlar om när man kikar in. De man delar upp kanske man bara läser det som intresserar mest för tillfället, tycker det är i det blandade man hittar egna ideer och inspiration. Men om du byter ska jag försöka läsa allihop ;-))Jättebra blogg har du i alla fall.

smultron sa...

Jag har röstat och tror på en blandning.

Jag gillade Karin Alfredssons bok. Huvudpersonen kände jag mig lite kluven till men storyn var bra och spännande. Framför allt var det miljön jag fastnade för. Just nu hinner jag bara med kurslitteratur så den där kommer nog stå överst ett tag....

Ha en bra dag du med!

Lyran sa...

Jag gillar också blandningen. Skulle inte läsa en pysselblogg, men här får jag lite på köpet :-)