Sidor

26 oktober 2009

20 000 tack vill jag ge

Nu har besöksmätaren passerat 20 000, helt fantastiskt! Tack till alla som hälsar på, kommenterar eller bara läser det jag har att skriva under tystnad. Varje besök glädjer mig oerhört och inspirerar till att fortsätta skriva! Trots att ni har återkommit till en stund på jorden och har röstat för att den ska förbli densamma, har jag efter mycket funderande bestämt mig för att testa två bloggar. Min syster är helt övertygad om att det inte kommer bli lika bra, men lite modig måste man ju vara ibland. Jag är både för nyfiken och impulsiv för att låta bli. Om det inte fungerar får jag väl återgå till att blogga på ett ställe igen. ;) Jag kommer så klart att länka mellan så att man med ett enkelt klick kan ta sig fram och tillbaka mellan båda bloggarna (om man vill, förstås). På så sätt får man ändå en blandning, allt kommer från samma Annelie, men man kan också välja bort det man inte är intresserad av och jag känner att jag kan skriva helt ohämmat. Gott!

I samband med firandet av 20 000 besök håller jag på med några virkade utlottningskamrater. Så fort de är färdiga kommer ett inlägg, fast då på min nya pysselblogg. Jag hoppas att vi ses där också, så klart!

Annelie

14 kommentarer:

IA Nyckelpiga sa...

Jag kommer att följa dej pá báda stállena. Klart att du ska prova, funkar det inte slár du ju bara ihop dom igen!
Lycka till!!

Sunna sa...

Klart jag kommer dit också, ska bli spännande att se vad det blir

Skaparstigen sa...

Kul med så många besökare. Blir spännande med två bloggar.

IA Nyckelpiga sa...

Ja, jag höll pá att bli halvt tokig pá det mönstret. Anser mej vara en nágorlunda experimenterad virkare, men.... till slut fixade jag det och det var INTE ALLS svárt, det var bara jag som inte kunde sluta att tánka i samma banor:)Dom är játte-kul att virka!!

Sofia-Sobeide sa...

Det blir säkert bra!:) Du kan ju alltid återgå till en blogg ifall det inte funkar eller du inte orkar/hinner skriva i båda.

Louise sa...

Tjoho, grattis till 20 000. Ska bli spännande med två bloggar. Ha en fin måndag! :)

Anonym sa...

Det blir säkert jättebra med två bloggar. Jag kommer fortsätta följa dig på båda ställena.
Ha nu en välförtjänt ledighet, virka,läs och njut av höstfärgerna.
Kram Martina

a-lo sa...

Grattis grattis! Jag var en i minoriteten som röstade för två bloggar. Jag började läsa dig för böckernas skull och är själv en hopplös pysslare som inte vet hur man håller i en virknål en gång. Samtidigt så ser det väldigt kreativt och mysigt ut när du lägger ut bilder på dina projekt. Fast jag tror det blir bra med två bloggar iaf.

promenader på landet sa...

Vad spännande med 2 bloggar klart du måste prova om du är sugen på det! Vilken smaskiga äpplen du visade i förra inlägget! Kram Maria

Ingentingela sa...

Ser med spänning fram mot dina nya bloggprojekt, klart du ska testa att köra två när det känns rätt :)

Vida sa...

Du gör så rätt som gör det som känns bäst för dig.. letade i inlägget efter en länk men antingen är jag för trötter eller så kanske den kommer senare...

Ha det underbarast!

Liv

En bok om dagen sa...

Man måste testa, annars vet man inte! ;-) Jag kommer att läsa båda dina bloggar, hursomhelst!

Rita sa...

Grattis till så många besökare!
Klart du ska prova med en blogg till, jag kommer i alla fall att följa båda =)
Ha en underbar dag!

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Oj, jättegrattis till alla dina besökare!