Sidor

8 oktober 2008

Veckans virk - premiär :)


Först ut i mitt hetsvirkningsprojekt är filur nummer tre. Mönster till alla filurer finns gratis på madebyyou.se. Där finns också en massa andra charmiga mönster som man kan köpa för en liten peng.
8 kommentarer:

Fröken Johanna sa...

Vilka söta! Jag har inte virkat på år och dag, men den där hemsidan måste jag nog kolla in...

Charlotte sa...

Hetsvirkning - haha, jag ser hur nålen rör sig med blixtens fart! Men de är ju så söta de där filurerna, hur är det, säljer du dem också eller?

svartanova sa...

fröken johanna: Ja, kolla in den, det finns mycket charmigt där.

charlotte: :) jag fick kramp igår när jag skulle skynda mig... har nog inte rätt teknik... Jag är osäker på om man ens får sälja när man virkat på någon annans mönster, och dessutom tål de nog inte att synas i sömmarna, de är ju trots allt nybörjaralster. ;)

Maja sa...

Hahahahaaaaa!!! Hetsvirkningsprojekt! VAd rolig du är! De är jättefina!

Maja sa...

O, jag glömde! Han inte bara gör kaffe som en gud, han kan tydligen göra loggor också! Sbar5tamova=LYCKOST!!

Maja sa...

Men hur skriver jag? Svartanova menar jag ju! Fy, nu känns det som att jag klottrat på din blogg när jag inte är mer varsam med stavningen! Förlåt!

Fröken Nina sa...

Gud så söta! Ska genast kolla in, min virkådra gjorde sig påmind nu... :D

svartanova sa...

maja: Ja, jag är en riktig lyckost.Loggan blev söt. Lagar mat gör han också. ;) Och förresten - tack - du har nog bidragit till att jag slått rekord i antal kommentarer på ett inlägg. Tackar och bockar för det. Jag är så glad att du skriver!
Nu ska jag gå och hetsvirka lite. :)

fröken nina: Bara att sätta igång! De gamla slöjdkunskaperna dyker upp snabbare än man tror. Även om jag alltid kommer att ha tummen mitt i handen. :)