Sidor

6 oktober 2008

Så var det dags att få välja bok igen...

Efter en omvälvande läsupplevelse är det så dags för det jag är så barnsligt förtjust i. Att få stå framför bokhyllan och känna och pilla på bok efter bok och fundera vilken man ska ta härnäst. Jag är SÅ sugen på min pocketboklotteribok (verkar SÅ bra), men föll för min varannan deckarnas-princip och lät mig i går kväll hänryckas av Arne Dahl nr 2, Ont blod. Och sidorna bara bläddrade av sig själv! Den är redan dubbelt så spännande som den första boken, och magen knöt sig och jag ville bara läsa, läsa. Så spännande! :)

Jag skulle återigen kunna skriva om hur tacksam jag är för att någon visade mig Arne Dahl, men det skulle nästan bli tjatigt. Så: Åh , vilken tur att han har skrivit så mycket som jag ännu inte har läst!

M i går kväll: Hur kommer det sig att jag aldrig hört något om honom? Och ingen är filmatiserad?

Vi är frälsta! Jag för att jag läser, och M för att han inte kan undgå allt mitt prat om böckerna. :) TUR TUR TUR att de inte har gått på teve. Då hade jag inte haft 10,5 olästa A. Dahl-böcker och ett par J. Arnaldböcker att se fram emot.

4 kommentarer:

Sara sa...

Yej! Va roligt att du tycker om Ont blod! Du har helt rätt, Ont blod är mycket bättre än den första. Det var med den som jag fastnade för Arne Dahl :) Och du, böckerna ska filmatiseras, så skynda dig att läsa ;)

svartanova sa...

sara: Ja, det är så roligt. Men gah! Då får jag skynda på sådär lagom, så att jag både hinner njuta och läsa innan min fantasi-bild ersätts av filmens...

Maja sa...

Låter som att jag snart får klicka in mig på bokus igen... :o)

svartanova sa...

maja: hi hi :)