Sidor

2 juli 2009

Städ, tvätt, rensning och SOMMAR :)

I denna underbara sommarvärme blir det stundtals nästan lite för mycket av det goda, och då kan man ju passa på att smita in och svalka sig en stund framför datorn. Jag rensar ogräs mellan plattorna och man får passa sig, för ryggen och huvudet är lite väl utsatta i söderläge med gassande sol. ;)

Just nu har vi lite andra projekt än bara semester på gång, så därför har jag varken virkat eller läst speciellt mycket ännu, trots att jag redan har haft två veckors semester. Vädret är i alla fall underbart hos oss, och i skrivandets stund väntar jag på att fästmannen ska komma hem från jobbet och gå med mig ner till sjön för ett dopp.

Ett altangolv ska det bli av högen

Min syster var hemma i helgen och då fick jag i alla fall hjälpt henne igång med virkning, en jättesöt gris ur Mias virkbok blev det. Jag fotade den med mobilen och tänkte jag skulle lyckas blogga därifrån. Det verkade till och med finnas en genväg direkt till blogger... Men den visade sig skapa en helt ny blogg, jag ville ju att inlägget skulle hamna här..? Kanske finns det någon tekniskt kunnig som vill förklara för mig, det skulle vara himla roligt att kunna göra små korta inlägg även när man inte är hemma. När vi var inne i Garnaffären passade jag också på att köpa några fler Tilda-färger, och städade i mina garner.

Uppdaterat: Som man kan se i inlägget ovan så lyckades jag tillslut fixa in mobilbloggandet hit. Skam den som ger sig. ;)

Jag är sjukligt förtjust i inrednings- och trädgårdstidningar, så jag har försökt sortera och rensa upp bland dem. Det blir lätt att de blir liggande lite varstans...


Jag rensar i det mesta, tvättar och försöker städa så att det ska vara lite ordning innan vi tar gemensam semester...


Vädrar våra nya vaxdukar och badrumsmatta från Greengate
som jag är SÅ förtjust i.


Jag väntar nu med spänning på att fler blommor i min sommaräng ska slå ut. Den första är otroligt vacker! Vet ni vad den heter?


Hoppas att ni också kan njuta av sommaren!

5 kommentarer:

IA Nyckelpiga sa...

Ordet "fästman" är ju sá underbart. Jag kallade min för "novio" (fästman pá spanska) i över 10 ár nu blir det man och det känns liksom lite annorlunda.....

Karin sa...

Jag börjar nu min semester...med målning!!! Men förhoppningsvis blir det bra. Det är sagt förut men jag säger det igen, det här är nog den bästa dagen av alla på hela semestern, man har allt framför sig! Kram Karin

Karin sa...

Åh, vad härligt du ser ut att ha det! Jättefina bilder! Hoppas att vi kan ses nåt i sommar, om inte annat så nere vid sjön iaf. Stor kram till dig!

Maja sa...

Åh vilka fina bilder! Gillar grejorna från green gate, men de köpte du inte på Rusta va?!;o) Tänker sno din idé med vita samlare plus gulliga etiketter till tidningar och magasin, bara så du vet! Kram!

Anonym sa...

Jag blir så nyfiken på tidskriftssamlarna med de egengjorda etiketterna på. Är det någon ursmart förvaring eller är det "bara" snyggare etiketter?