Sidor

16 maj 2009

Trädgårdsblommor

En solig dag har fyllts med trädgårdsarbete, så jag hoppas att resten av helgen ger mer tid till att läsa ut min bok samt virka vidare på olika projekt.

11 kommentarer:

Boktokig sa...

Åh, vad vackert!!!!! När jag ser din bild på Löjtnantshjärta så saknar jag vår så mycket som dog i flytten!!!

Veronica Tingvall sa...

Åh vilka underbara foton.
Hoppas du hinner med det du vill...
Kram/Veronica

En bok om dagen sa...

Men så tjusiga blommor! Tänk, att det ser ut sådär hos dig redan... Här har perennerna just börjat fundera på att ruska liv i sig!

Sunna sa...

Fotona är som vykort, jag har en ny bok som jag inte kan släppa, jag blir tokig. det var länge sen en fängslade mig så, har inte ens tid att sticka

Ninni sa...

Tack så mycket. Har redan en ny i huuvdet men måste köpa garn till det först och det får bli efter att lönen kommit. Önskar att jag hade lika gröna fingrar som dig. Alla blommor jag ägt har dött så nu kör jag på plast inomhus och några "äkta" ute på balkongen. De har klarat sig bra än så länge men det kanske är för sambon sköter dem :) Hoppas du haft en bra helg. Kram

Ninni sa...

Kom på en sak till. Jag sökte på Attic24 som du nämnde och visst var det där jag hade varit och fått idén till min filt med ramen runt 4 rutor så. Ska bokmärka hennes sida för där fanns det massor av fint att kolla och få inspiration till.

Karin sa...

Men Annelie hur lyckas du få blommorna så fina!! Ser ju otroligt vackoert ut, får ta och komma förbi er snart och spana i trädgården.

Kram kram

smultron sa...

Vilka härliga bilder! Dom sprakar :)

Kerstin sa...

Vilka fina bilder! Täntke bara säga att visst är det jag som varit din hemliga bokvän. Hoppas du har tyckt om det jag skickat till dig.
//Kerstin

Mia sa...

Vilka härliga bilder! Man blir varm ner i tårna och blir sugen på att cykla ut i sommaren! Hoppas du hinner virka lite också, det ska bli så spännande att se dina amigurumisar! :)

Maja sa...

Åh vilka fina bilder! Hur får du till den där formen på fotona? Jag borde trixa mer, men vill helst att det ska gå automatiskt att få det att se sådär proffsigt ut...