Sidor

21 maj 2009

Ett år på jorden!


I dag är det redan ett år sedan jag skrev det första inlägget här. Sedan dess har en stund på jorden bytt skepnad flera gånger, både vad gäller innehåll och utseende. Efter ett år är jag ganska nöjd, bloggen har hittat sin personlighet. Mest nöjd är jag förstås med att sidan har fungerat som ett underbart redskap att knyta fantastiska kontakter. Jag är tacksam för varje besök, kommentar, uppmuntran och inspiration, de ger mig oerhört stor glädje!

Den underbara dagen har spenderats i trädgården samt med lite virkning och städande bland garner. Har haft mina framtida projekt utspridda överallt i vårt lilla hem, och nu kändes det som att lite ordning bland virkgrejorna var på sin plats. Min innerkudde har kommit, så nu vet jag hur mycket mer jag behöver virka innan den ena sidan är klar. Det ska bli spännande! Dessutom behöver jag virka klart några småfilurer som ska bli presenter innan jag kan virka vidare på alla mina andra saker.

Och snart, snart har jag läst ut underbara Arne Dahl. Rapport kommer.
Posted by Picasa

15 kommentarer:

Sussi sa...

Trevligt namn på din sida, En stund på jorden...

emm sa...

Hej Annelie. Längesen jag skrev något här. Men jag kikar in titt som tätt. :)

Kram Emm.

En bok om dagen sa...

Kul att du känner att du har hittat rätt! Det är inte så himla enkelt som man kan tro...
Grattis till det första året! Må många fler följa! ;-)

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Jättegrattis till dig och bloggen!
Kram

Helén sa...

Grattis på 1-årsdagen!

Lyran sa...

Stort grattis Annelie, jag tycker mycket om din blogg :-)

Ninni sa...

Vilka söta filurer du virkar :)
Ser att du också har ergonomiska virknålar. De är underbara. Kudden kommer bli hur fin som helst. Är också lite sugen på att testa något sånt. Vilket garn virkar du filurerna med? Kul att jag hittat din blogg och grattis till ditt första år :) Hoppas du får en bra helg. Kram

Sara sa...

Grattis till bloggen! Den är så fin och bra :) Ser fram emot att läsa Arne Dahl-rapporten!

Skaparstigen sa...

Grattis!

Ninni sa...

Tack för tipset. Satt och sökte lite på stylesheets innan jag gick till jobbet i förmiddags. Det ska nog gå att få ihop något tror jag :) Vill hem nu direkt och fixa med det men först ska jag klara av arbetsdagen som sträcker sig fram till kl 21.
Det var härliga färger på dina filurer. Soft cotton är bra. Inte lika tjockt som Paris väl? Kollade på det sist också. De har också fina färger. Vilken virknål använder du till din kudde med Paris garnet?

Maja sa...

Och vi skulle inte överleva utan En stund på jorden! Grattis till ettårsjubileet! Kram!

Louise sa...

Hej! Tack för tipset/hjälpen med ergonomiska virknålar.

Trevlig blogg – kul med mycket om böcker. Jag behöver boktips. :-)

/Louise

PS. Jag gillar vovven. Så fin!

Ninni sa...

Nu har jag fixat lite på min sida. Men jag sitter och letar som en tok efter ett script för att kunna göra så som du har med dina etiketter. Vill inte ha mina på en lång rad. Sett att många har så som du. Det är fint. Vet du vart du hittade det eller hur man gör :) ? Nu ska jag sova. Imorgon kväll ska några kompisar komma hit och vi ska virka hihi. Kul att man får några andra intresserade också. Kram

enAnnan sa...

Grattis till det första året!
:)

Pekka S sa...

Grattis!