Sidor

18 maj 2009

Avslöjande!

Nu får alla deltagare i Pocket och Trix avslöja sig. Kerstin har redan talat om för mig att det var hon som försåg mig med de gröna kuverten. Själv skickade jag mina paket till Ingentingela, om ni är nyfikna på vad jag skickade så finns det omnämnt så himla jättefint här, här och här.
Det har varit spännande, glädjande och klurigt att vara med och trixa ihop paket. Bloggvännen bakom En bok om dagen är verkligen en entusiasmerande och inspirerande fläkt som får oss andra att knyta spännande kontakter! TACK. ♥

4 kommentarer:

Ninni sa...

Vad roligt att du blir inspirerad av det jag gör :) Kul att höra. Under några veckor virkade jag eller stickade jag knappt någonting. Ibland kommer annat emellan. Men nu har jag suttit några kvällar. Behöver det för att koppla av ibland. Kolla upp boken. Den är väldigt bra och även om man kanske inte gör så många rutor ur den så är det bra inspiration. Jag köpte min på adlibris för ca 200 kr.

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Så himla rolig idé det där. Önskar verkligen att jag också hade kunnat vara med men det funkar ju inte riktigt med pocket när man inte kan läsa dom.

Ninni sa...

Jag testade 3, 3.5 och 4. Det står på garnet att man ska ha 3. Men jag tyckte att 3,5 blev bäst. Men det kanske är beroende på hur hårt och löst man virkar. Men jag är nöjd med kvalitén på garnet och det fanns verkligen massor av färger

Maja sa...

Verkar ju ha varit jättekul, och det är ju alltid trevligt att få paket och snigelpost!:o)