Sidor

13 maj 2009

Surprise surprise

Idag fick jag en söt nyckelring, ett får, i ett brev från min syster! Vad glad man blir av snigelpost, speciellt med en liten present -Tack snälla!


Dessutom gjorde jag en ny upptäckt. Jag har ju tidigare skrävlat om hur nära mitt hem bokbussen stannar och hur lyxigt det är. När jag häromdagen slängde ett öga på tidtabellen upptäckte jag att den halvtimmen tidigare stannar, inte fyrahundra meter bort, dit jag promenerat tidigare och tyckte att det var lyyyxigt nära, utan bara hundra meter bort! Hur bortskämd får man bli? Jag har inte lånat något på länge, april var utan tvekan den sämsta läsmånaden, men nu hittade jag tre böcker som fick följa med hem. Hoppas att jag kan skapa tid för dem. OCH alla andra olästa böcker som jag har i hyllan. Nu måste och vill jag ta tag i Operation läsochvirkasomentokisommar! ;)

8 kommentarer:

Fröken Nina sa...

Åh vad kul med post! =O)

Jag har läst både "Kalla det vad fan du vill" och "I de lugnaste vatten". Trevlig läsning!

enAnnan sa...

Låter som en bra sommaroperation :)

Ingentingela sa...

Och, jag blev också glad igår när jag fick finaste paketet. För jag börjar tro att du är min hemliga bokvän...kan det vara så?

smultron sa...

Bokbuss, alltså jag måste få stiga in i en snart! Måste kolla när den kommer till en hållplats i närheten.

Ninni sa...

Vet inte vem Attic24s är? Har hon någon blogg? Jag gjorde en mormorsfilt med bara två färger sist och tyckte den va så tråkig att göra efter 20 rutor så jag tänkte att denna gången tar jag massor med färger. Vet inte riktigt hur lång tid det tagit att göra det jag gjort nu. Men det tar mer tid än vad man tror. Men man kan ju ha det som ett sidoprojekt att göra mellan andra saker. För att inte tröttna. Tror jag ska ta vitt runt men inte riktigt bestämt mig. Får testa lite. Tycker absolut du ska testa. Man behöver inte tänka så mycket och kan kolla på tv samtidigt :) Hoppas du får en trevlig helg.

Catarina sa...

Kul att du gillade posten!

Fröken Elsa sa...

Gullig nyckelring. Man blir lite extra glad när man får paket med snigelposten :)
Hoppas att du får en skön och trevlig helg. Själv ska jag nog fixa lite i trädgården, plantera pelargoner...och virka lite såklart :)

Kram M

Boktokig sa...

Vilken trevlig överraskning med posten!