Sidor

4 april 2009

Påsklovsnjutning


Det riktiga "påsklovet" börjar ju egentligen inte förrän på måndag, men då behöver jag arbeta med planering, utvärderingar och uppsatser, så jag får passa på att dela upp njutandet. Idag kan man nästan tro att vi gick till sommar utan att passera vår, så känns det i alla fall vid solväggen. Jag har införskaffat lite nya pysselgrejor och böcker vilket gör att projekten staplas på hög i väntan på mer tid. Hoppas det blir mer av den varan under veckan.


Lite korvgrillning på södersidan har det blivit idag. Då passade jag på att bläddra igenom gamla tidningar som jag fått av pappa, Hem och Fritid, från 70-talet. Gamla reklamannonser för SYD (drickan för oss som inte gillade kolsyra, minns ni?), trädgårds- och heminredningstips blandat med diverse pyssel. Nostalgi är svårt att tala om, eftersom jag inte levde på 70-talet, men charmigt är det!


Idag har det inte varit läge att sitta inomhus, men nu när större delen av dagen har passerat har jag lättare att koncentrera mig på läsning och handarbete.


Hoppas ni har samma härliga vårväder var ni än befinner er i landet!

1 kommentar:

Sara sa...

Kul med lite nostalgi! Vilken underbar tjuvstart på påsklovet det varit idag med den härliga vårsolen. Hoppas veckan blir lika fin!