Sidor

13 mars 2009

Fredag och garn

Härligt med helg efter en minst sagt intensiv arbetsvecka. Igår fick jag hem beställningen från Panduro med burrigt garn och plastögon, så nu har jag äntligen kunnat göra färdigt Mias maskot. Däremot har jag använt för grovt garn, så jag måste köpa lite nytt för att kunna göra nyckelringar i mer lagom storlek. För mönstret är fantastiskt roligt, så fler ska det bli.

Dessutom fick jag årets första nummer av tidningen Vi läser och en Virknål 10, så att jag kan börja virka Elsas korg. Till det behövs ett inköp av grövre garn. :)

Men först av allt ska jag försöka läsa ut lånade böcker och virka på fyra andra redan påbörjade projekt.

Trevlig helg!

4 kommentarer:

Maja sa...

Men åh vad söt! du är så duktig, fattar inte hur du hinner med allt! Fast jag kan tänka mig att det är utmärkt att greja med virkning när man vill rensa skallen från arbetet!

Mia sa...

Vad fin den blev! Men du har nog rätt, lite väl stor att hänga i nyckelringen. Jag använde sånt där supertunt virkgarn och en nål på 1,75mm till min mobilmaskot, det blir mer lagom. Då får nyckelknippan plats i väskan och allt. :)

Rebecca sa...

Jag håller också på med Elsas korg, jag använde ett garn från second-hand och virkar med tredubbel tråd, som Maja sa här ovan; det är verkligen befriande för huvudet att virka

Fröken Elsa sa...

Gullig liten maskot :)

Hoppas att du hittar något garn som passar bra till nyckelringar och lycka till med korgen :)

Kram M