Sidor

18 november 2009

Pocket och pyssel paket IIIVill bara meddela att mitt tredje paket kom igår. Åh, vad jag tycker om allt som låg i! Jag har däremot varken fotat eller skrivit om innehållet än, som ni märker. Jag återkommer snarast om det så att ni andra också får se.

Uppdaterat: ...här kommer innehållet i mitt härligt lyxiga paket!

* Två nystan Järbo Lady, i härliga julfärger, som är ämnat för sarahlondon's christmas-along. Tack för den idén! Jag följer hennes blogg, men har inte haft tid att läsa så noggrant på sistone, så det här projektet har jag missat! Kalendern är verkligen underbar! Jag bara älskar adventskalendrar. ♥
* Två(!) pocket: Återigen en signerad bok, det ger verkligen extra krydda till läsningen: Nattvandraren av Björn Hellberg (har inte läst något av honom men ser verkligen fram emot att utöka min deckarkunskap) samt en klassiker som jag oerhört gärna läser, Jack Uppskäraren. Jag såg teatern för länge sen, och boken verkar kunna friska upp mitt minne och ge ytterligare perspektiv på historien.
* Ett superfint häfte, Syslerier, av Sys Fredens med roliga idéer för både stickning och virkning. Jag har en annan, översatt bok av samma författare, Börja virka. Det ska bli spännande att se om jag fixar något av virkprojekten ur boken.
* Världens charmigaste pin, vi ser ju alla vem motivet föreställer... Eller? ;)
* Juliga prydnader, en för värmeljus som jag kan stoppa i en av mina julgrupper så småningom, och en underbart söt liten tomte-klädnypa.
* Sist men inte minst ett fint Novemberkort med en hälsning. Vilken supersnygg handstil du har!

Tusen tack snälla, hemliga vän för att du har skickat glädje till mig under hösten. Jag har inte hunnit läsanågon av dina böcker än, men jag är sugen på alla (som vanligt) och hoppas att jag snart får tillfälle till det. Hoppas att du har blivit lika nöjd med dina paket som jag med mina!

Jag tror att jag vet vem du är... Jag ska lämna en kommentar hos dig så får vi se om det är rätt. Jag fick lite hjälp när du skrev avsändare på kuvertet. :)

Uppdaterat 2: Jodå, jag gissade rätt. Här kan du hitta Hanna som skickat alla mina paket.

9 kommentarer:

jojohanna sa...

Sysslerier! Bästa namnet på en bok jag hört på länge. Den måste jag kolla in. Vad härligt med paket mitt i november, jag blev riktigt avundsjuk. Njut vidare!

Botilda sa...

Vilket underbart paket – nästan lika fint som det jag fick av dig. Stort, stort tack för alla fina, välgenomtänkta paket.

Sofia i den lilla världen sa...

Wow! Va fint att få paket i november, UTAN att det är ens födelsedag!

Vida sa...

Vilket fantastiskt paket. Härligt med pocket och pyssel.

kramar

Hanna sa...

Jodå - du hittade rätt ;-) Vad kul att du gillade ditt paket.
Det kommer faktiskt tre nystan grönt till - inte förrän jag skickat iväg det, så kollade jag ordentligt på Sarah Londons blogg och såg att det var 200 gram grönt och inte ett nystan (som det var på bilden) som behövdes.

Ninni sa...

Åh vilket härligt paket du fått :) Det räcker för att man ska kunna bli lite glad igen. Tänk vad denna årstid gör med oss människor. Längtar alltid efter december när man får börja sätta upp ljusstakar och stjärnor. Man tänder mer lampor och det blir lite ljusare.

Sara sa...

Vilket härligt paket, perfekt för dig :) Förstår att du blev glad!

Sunna sa...

Vilket perfekt paket, vad kul det är med de här bytena

enAnnan sa...

Men gud en så söt tomte på översta bilden!!