Sidor

9 december 2008

Fler julmysterier

I morse när jag satt vid frukostbordet och tittade i reklamen såg jag till min glädje att de sålde de tre julkriminalnovellsamlingarna på Netto för 39 kronor boken. Det är tecknet på att jag ska få köpa dem före jul, tänkte jag, som för övrigt har haft de två som jag inte äger liggande i varukorgen på Adlibris ända sen jag upptäckte dem. (För att hejda mitt hetsinköp av böcker har jag infört ångerdagar.) Netto är väl inte precis det första stället man åker till när man ska köpa böcker, så jag var rätt övertygad om att de skulle finnas kvar. De kom ju till butiken igår.

När jag åkte förbi efter jobbet så fanns det endast två böcker kvar. En (som jag redan har) och en av de två jag räknat med att ta med hem. Åker all världens folk till Netto på måndag och tisdag för att köpa böcker? Jag tror att jag misstagit mig på deras kundkrets... *skäms*

Nåväl, Mord på julafton fick jag i alla fall köpt och nu klickar jag igenom det tredje köpet på Adlibris utan det minsta ånger. Jag vill läsa alla 30 julnovellerna och jämföra.

1 kommentar:

Maja sa...

Jag blev också sugen,men hann ju såklart inte, då är det tur att man kan klicka hem dem, hihi! Nu kan vi snart gotta oss åt massor av böcker i jul!