Sidor

3 januari 2010

När jag hör din röst - Stephenie Meyer


Jag led, jag grät, jag fick hjärtklappning. Jag läser i olika tidningar, mest negativa åsikter om hur karaktärerna och handlingarna i kärlekshistorian framställs, men det berör mig faktiskt inte. Boken gör det däremot.

Jag avbokade just min beställning av tredje och fjärde boken på Adlibris. Jag kan inte vänta. Imorgon sätter jag mitt hopp till att Bokhandeln är öppen och har vad jag vill ha.

12 kommentarer:

Catarina sa...

Vad var det jag sa?! :-)
Du kommer inte sluta läsa förrän du tagit dig igenom alla fyra böckerna - ända till sista sidan!
Jag vill redan läsa om dem!!!

Sara sa...

Oj då, verkar som jag missat något här :) Får kanske ta och läsa första boken för att se...Hoppas du får tag i de andra böckerna!

Sofia sa...

Det låter ju fantastiskt! Hm. Värt att kolla upp.

Boktokig sa...

Ja, hur hinner jag? Vet inte riktigt. Jag ser allt mindre på TV och läser allt mer istället de få stunder som jag har över. Passar på att läsa så fort jag får en stund över. Läser ganska snabbt och det bidrar ju till att jag hinner läsa många böcker.

Jag har en del i serien och har nästa stående i bokhyllan och hade tänkt läsa den, men har inte riktigt varit på humör. Nu känner jag att det börjar vara dags att läsa den.

Ninni sa...

Min kompis har också läst dem å säger att de är beroendeframkallande :) får nog ta och låna dem av henne. Va på new moon på bio för ett tag sen men den slutar mitt i historien typ så ska man vänta på film eller läsa böckerna innan?

Ida sa...

Jag blir så avis på alla som har kvar att läsa de där böckerna! Jag plöjde igenom de i somras och snacka om att det var svårt att lägga dem ifrån sig. Och vad tomt det kändes när man läst sista sidan i sista boken! Men än har du ju lite kvar, så se till att njuta ;)

Elisabeth Linnéa sa...

Oh, visst är det skrämmande vilket begär man får efter fortsättningen? :o) Avundas dig nästan lite som har två olästa böcker kvar, själv tycker jag att den tredje var den bästa...

smultron sa...

Jag måste också läsa dom!

Ellinor sa...

jag har trott att detta bara är böcker för tonåringar men fler och fler av "tanter"du som jag själv i 40-träsket har ju blivit begeistrade av dessa vampyrhistorier så det blir väl att ta en räd i döttrarnas bokhyllor. Kan ingen ge mig lite mer tid bara, har sååå många böcker som lockar nu. Ha lite gottit läsmys till innan skolan börjar. Kram Ellinor

Ellinor sa...

oj, blev visst lite fel i inlägget, det skall inte vara något du efter "tanter" =)

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Hej och god fortsätning!
Tack för dina kommentarer på bloggarna.
Jag har inte kunnat svara här på din blogg för varje gång jag gått in här så har datorn hängt sig av någon anledning. Konstigt...
Men nu funkar det igen.

Så du gillar de här böckerna så mycket alltså. Jag tyckte första boken var helt ok men tände inte till tillräckligt för att fortsätta med de följande. Men jag har förstått att de bara blir bättre så jag ska nog ge mig på dom när det blir en lucka i raden av böcker som väntar. När nu det kan bli...

Kram

Elisabeth Linnéa sa...

Kul att du håller med, och gillade även de sista böckerna :)