Sidor

31 januari 2010

Läget i läshögen


Så länge jag inte ägnar mer tid åt läsning kommer den inte att sjunka. Att läsa en bok i veckan har jag inte misslyckats med än (tack vare ledigheten i början av året i kombination med min Twilight-hysteri), men veckorna kommer snart ikapp antal lästa böcker. Jag tävlar inte, men jag har som tidigare nämnt ett behov av en knuff för att hålla igång läsningen.

7 kommentarer:

smultron sa...

Ca 50 böcker per år skulle jag vilja hinna läsa. Vissa år hinner jag, andra inte. I snitt fyra i månaden brukar funka men med all kurslitteratur är det svårt.

Helena sa...

Om du inte redan gjort det så kolla in filmatiseringen av Coraline när du läst boken. En riktigt lyckad filmatisering även om boken är lite läskigare.

Ingentingela sa...

Spännande hög, realistiskt mål. Ser fram emot att få höra vad du tycker om Vindens Skugga som verkar ligga på nattduksbordet just nu. Ha en bra vecka!

Marie sa...

Känner igen mig precis! Det värsta är nog ändå att det kommer in mer än det går ut, alltså jag köper mer än jag hinner läsa. Men tids nog blir det tid. Ha en bra vecka!

Ellinor sa...

Vi har samma läge du och jag. Maassor av böcker i högen som bara växer. Dessutom blir man ju ganska benägen att beställa fler när man läser andras bloggar, just nu är jag sugen på några i din hög, tror du de skulle trivas i min bokhylla olästa ett tag? Wallgren och Kepler har jag faktiskt lyckats att läsa, bra bägge två så du har bra att se fram emot. Kram Ellinor

Tant Grön sa...

Ja snön är faktist rätt så vacker och det verkar som om det blir snö framåt helgen. Jag håller tummarna eftersom jag är långledig :)

Jag blir lite inspirerad att börja läsa igen efter att ha läst din blogg. Jag var en riktig bokmal tidigare men har inte riktigt kommit igång igen efter några års studier.

Heléne sa...

Pepparkakshuset klämde jag innan jul! Vilket trauma i vår bransch! Har du läst nr av henne också? Det har inte jag. Får bli till sommaren...