Sidor

6 januari 2010

Ljudet av ditt hjärta/Så länge vi båda andas - Stephenie Meyer


Sedan jag började läsa Twilightserien i början av det här året har jag varit förtrollad av den helt fantastiska sagan. Det känns som om jag har levt och andats böckerna, men när jag nu lämnat alla fyra böckerna bakom mig är det dags att återvända till verkligheten.
Med mig tar jag min bästa läsupplevelse någonsin.

13 kommentarer:

Cia sa...

Det där gick snabbt! Du har väl inte missat att det finns en femte påbörjad bok som läckte på internet och antagligen inte kommer bli publicerad. Om du vill läsa mer på skärmen är det bara att googla Midnight Sun!

Catarina sa...

Vad var det jag sa ;-)

Sunna sa...

Nu är jag ordentligt nyfiken, jag är sugen på en bra bok nu, ligger väl i årstiden kan jag tänka, har en arbetskamrat som också läste serien och sa samma sak, en kille tom. Jag trodde det var för mycket ungdomsbok, min dotter på 14 är ju galen i filmerna

Karin sa...

Är det sant?! Är de SÅ bra! Då måste jag läsa dem.
Kramis på dig

Anna sa...

Har börjat läsa dem oxå och jag håller med dig... jag är fast, vill inte göra nått annat än att läsa.... svårt när två små söta barn drar i en hela tiden...
Kram

Ida sa...

Så himla härligt! :D

Boktokig sa...

Jag önskar att jag hade älskat böckerna också!!!

Ingentingela sa...

Nästa tips är Hungerspelen, en helt annan typ av ungdomsböcker men jag fastnar på samma sätt. Går och längtar efter tredje delen som (om jag har förstått det hela rätt) författaren fortfarande arbetar på!

Ellinor sa...

Så lustigt att vi delar samma smak på tallrikar med, jättefina är dem tycker jag. Nu får du börja med vindens skugga ;-) Ha det bra!

Tant Grön sa...

Ja visst är de bra, eller jag är ju bara på den andra boken och lite nervös över att fortsätta just eftersom jag går in i historien så totalt och allt runtomkring blir suddigt :-)

Tant Grön sa...

Hur går det då, med verkligeheten? Det bästa tycker jag, är när jag har något nytt att kasta mig in i efter en sådan läsupplevelse, då blir tomheten inte lika massiv :-D Jag borde egentligen alltid se till att ha en bok redo, en bok som jag vet att jag kommer komma in i fort...

Maja sa...

Jag har ännu inte börjat! MÅSTE DET!

Ankie sa...

Har "LYSSNAT" på alla 4 böckerna under hösten o avslutade den sista förra veckan. Gick på jobbet med "proppar" i öronen o hade en tår i ögat. Tur att ingen såg mig.
Böckerna har varit över all förväntan. Har två kolleger som läst o lyssnat om dem flera gånger.
Om den nu finns en femte bok blir man ju nyfiken.