Sidor

11 juli 2010

Buzzning : Storytel Ljudböcker

Eftersom att jag är både Buzzador och har en iPhone vill jag gärna testa Storytels nya app. Det innebär att jag gratis kan lyssna gratis på två ljudböcker under en månad och sedan lämnar en rapport om vad jag tyckte till Buzzador. Jag tycker egentligen att det är ganska svårt att lyssna på böcker men jag vill ge det en chans till under sommaren. Kanske kan jag klara att virka samtidigt?

Om du också vill hänga på det här, gå då in på: www.storytel.se/buzzador senast 22 juli.
(Man ska tänka på att man måste säga upp abonnemanget inom en månad om man inte vill att det ska övergå i tillsvidareprenumeration)

Först var jag säker på att jag ville lyssna på någon av de nya deckarna, men jag blev lite sugen på Babbens nya bok. Jag tror att jag börjar med den.

4 kommentarer:

En bok om dagen sa...

Den där testen fick jag också erbjudande om, men det sprack på att jag inte har någon iPhone. Annars hade det ju passat bra under sommaren - och som du säger kan man ju virka samtidigt! ;-)

Lisa H sa...

Jag har också svårt för att lyssna på böcker.. Har några cd-böcker i min bokhylla. Olyssnade än så länge (har gjort något försök på nån av dom, men det gick inte så bra). Skulle kunna tänka mig att det funkar bäst för mig att lyssna i bilen isåfall. Om man har långt till jobbet eller ska på bilsemester eller liknande. Men då måste ju medresenär också vilja lyssna :P

Maja sa...

Åh, om man bara haft en sån där snajdig fån som du har!:o)

Boktokig sa...

Javisst var Babbens bok härlig!!!

Det är väldigt praktiskt att lyssna på mobilen tycker jag! Den har man ju alltid med!