Sidor

8 februari 2010

Jo lite läser jag.

Men inte så värst många rader innan jag somnar. I förra veckan stod det 5-5 mellan veckorna och antalet böcker. Och vi har inte ens kommit till halva februari än. Men nästa vecka som bjuder på sportlov kanske jag kan läsa lite mer. Det hoppas jag.

5 kommentarer:

Helena sa...

Du kommer att hinna läsa tillräckligt mycket under året, känn ingen stress över antal veckor och antal lästa böcker. En av mina 34 before 35 är att läsa två böcker i veckan och hittills går det sådär, jag borde vara inne på min 11:e eller 12:e bok men har bara läst 8. Visst är det roligt att kunna infria löften men det är ännu roligare att kunna njuta av sin läsning utan press. "Visdomsord" från en mycket förkyld H.

En bok om dagen sa...

Men du, jag sökte efter dig också på FB! Jag hittade dig, däremot lyckades jag inte skicka en vänförfrågan. Jag ska prova igen! Nu när jag fått för mig att du kanske svarar positivt! ;-)

En bok om dagen sa...

Nu har jag testat igen - och det kommer inte upp en sådan där "Lägg till som vän"-knapp intill ditt namn som det vanligtvis gör... Konstigt!
Om du stavar mitt efternamn rätt borde det gå att hitta mig, tycker jag. Annars får vi mejla om saken!
;-)

smultron sa...

Min hög med lästa böcker hittills i år är förfärande kort. Men det beror ju på studierna.

Det väsentliga med läsningen är ju inte hur många böcker man läser heller. Man måste ju njuta också, som nån skrev.

Sunna sa...

Jag läser så ögonen blöder och mitt hjärta värker av kärlek, jag sneglar på maken och bara är käääär, vilka böcker jag läser, nu har jag bara 4 an kvar, twillight i mitt hjärta