Sidor

9 april 2012

Tack ni trogna!

Den här bloggen har verkligen tagit en lång paus, mycket därför att jag inte läst knappt något förutom tidningar och barnböcker i år. Det har jag saknat, så jag hoppas att det framöver ramlar in fler och fler böcker här igen.

När jag tittar på min bloglovin-knapp i högermarginalen ser jag till min förvåning att det är 29 stycken som fortfarande följer den här slumrande, trista bloggen. Wow! Det är till och med en härlig person fler än på min andra blogg! (där jag postar inlägg åtminstone lite oftare) Å, jag är så nyfiken! Vilka är ni som orkar ha mig kvar och inte trycker på unfollow? Är det någon av er jag i min tur har missat att följa? (Och nä, jag räknar inte med att få 29 svar, men åh, vad kul det vore att få i alla fall några.)

D och jag var och hämtade en bok på biblioteket, att Alfons fyller 40 år var väldigt intressant. ;)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker dina bloggar är riktigt trevliga och brukar följa dem. Har ramlat in här av en tillfällighet men blvit kvar. :)
Ha det bra! /Niklas

Maria @ sixtensmorsa sa...

Jag följer oxå båda. Har ju en dröm om att få ork att läsa igen. Var en redig bokmal förr i tiden och slukade minst 4 böcker i månaden. Men det kommer väl bara Sixten blir äldre och sover hela natten och somnar tidigare på kvällen :-D

Kram