Sidor

9 februari 2011

Fallen ängel - Becca Fitzpatrick


Den här snappade jag åt mig när jag senast var på bokbussen. Egentligen är man väl kanske snart inte godkänd för att läsa ungdomsböcker längre, men den här var jag nyfiken på eftersom den liknats vid Twilight, och den serien älskade ju jag, trots att jag snart är 30.
Och visst är det mycket som liknar Twilight. Väldigt mycket. Och ändå dras jag återigen in i en underbar, förbjuden kärlekshistoria, fastnar, och slurp så är boken slut. Tror till och med att jag skulle läsa fortsättning om det fanns, och någon har kvittrat att en är på väg. :P

7 kommentarer:

Sunna sa...

men du, finns den inte på film eller är filmen på väg?? vet att jag läste något om den och kände också att den vill jag nog se. Jag har starka funderingar på att läsa om twillight, första gången var jag så inne i att få veta hur det gick så jag behöver nog läsa om för att få mer detaljer och njuta lite till..

Boktokig sa...

Jag tyckte också om den och planerar att läsa fortsättningen!

smultron sa...

Klart du kan läsa ungdomsböcker! Det blir man väl aldrig för gammal för? Jag har fortfarande inte hunnit läsa Twilightserien. Den här terminen gör jag ett brekj från historian och läser ett par litteraturkurser och då går annat före. Ungdomsböckerna får alltid stryka på foten.

Tack för din kommentar inne hos mig. Gjorde mig glad. :)

Joanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Kim sa...

Den har redan kommit ut på orginalspråk, dock vet jag inte när den kommer ut på svenska

Anonym sa...

Jag har läst boken och det finns en 2:a. Förlorad ängel. Men det kommer ut ännu en bok om den inte kommit ut. Noras val heter den. Klart du kan läsa ungdomsböcker!!! Själv älskar jag Fallen ängel och Förlorad ängel. Ska se om jag kan få tag i Noras val också.

Anonym sa...

"Finale" är fjärde delen i serien. Den kommer ut 23 oktober på engelska.